fre. 04. mar.

|

Brumunddal

En kveld med Magnus

Etter 8 fulle hus kommer Magnus tilbake til HJØRNET!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
En kveld med Magnus

Tid og sted

04. mar., 21:00

Brumunddal, Brugata 12, 2380 Brumunddal, Norway

Om arrangementet

Etter 8 fulle hus kommer Magnus tilbake til HJØRNET!

Fredag 3 desember kommer forfatter, blogger, showmann, TV-personlighet og Michael Jackson ekspert Magnus Jackson Krogh tilbake til HJØRNET med den kritikerroste forestillingen «EN KVELD MED MAGNUS».

Dersom du har sett «SAMTALEN» og «FÆRDI SNAKKA» vet du hva du har i vente. I denne forestillingen dykker Magnus dypere inn i sitt eget liv - til inspirasjon og latter for publikum.

Magnus Jackson Krogh slo igjennom med boken «ADHD: MIN VERSTE FIENDE OG BESTE VENN», og med flere bokutgivelser, virale videoer og det populære foredragsshowet «SAMTALEN» har han blitt et fast inventar på scener og kulturhus rundt omkring i landet. Han er også kjent for sine barnebøker og har skrevet seg inn i litteraturhistorien med barnebokhelten «TURBO TORE».

Det som begynte som en engangs-happening har blitt så ettertraktet at Magnus nå reiser rundt med showene sine i hele Norge. Magnus har med en egen programleder, forteller sterke historier og tar publikum med på en reise i livet på godt og vondt. Tematikken i samtalene tar for seg ensomhet, angst, drømmer, selvrealisering og angsfordriving.

Dette blir en kveld utenom det vanlige.

Du vil ikke angre på at du tok turen